Translate in English Translate in Francais
20:05
Schimba aspect:
gri  negru  fb  rosu  albastru  mov  portocaliu  verde  roz
Site socializare,relatie noua,prieteni fete si baieti,muzica noua zilnic, concursuri in euro ,intra si tu (click)
Manele , Romaneasca , House , Hip-Hop , Straina , Colinde , Ringtonuri , Etc , Totul Gratis !
Hit-ul Zilei:
Piesa zilei: Descemer Bueno, Enrique Iglesias, Andra - Nos Fuimos Lejos (Romanian Remix) ft. El Micha
Bun venit... Va rugam sa dati un like pagini noastre de facebook de mai sus pentru a afla primi noutatile!

Loading...
Statutul nostru juridic
Change The Text With: english English version
- Fisierele indexate de site-ul Klub-Music.Com nu sunt gazduite de noi. Serverele noastre ruleaza programe automate care permit utilizatorilor sa faca schimb de fisiere, raspunderea legala asupra acestor fisiere apartinand in exclusivitate utilizatorilor care le transfera. Serverele noastre nu manipuleaza decat informatii descriptive, de exemplu dimensiune, titlu si IP-ul calculatoarelor care transfera fisierul; continutul efectiv acestor fisiere nu este la nici un moment stocat sau transferat de Klub-Music.Com.

- Procesarea acestor informatii descriptive este automata. Deoarece numarul de fisiere este foarte mare, sortarea si verificarea manuala a lor este nefezabila in conditile unei entitati non-profit cum este Klub-Music.Com. Prin urmare, raspunderea asupra continutului transferat apartine in exclusivitate utilizatorilor, administratia site-ului nu poate sa ii protejeze in nici un fel de consecintele legale ale actiunilor lor.

- Aceasta declinare a raspunderi este perfect legala in tara in care operam, tara care nu este Romania. Suplimentar, legislatia tarii gazda nu criminalizeaza transferul neautorizat al operelor purtatoare de drepturi prin intermediul retelelor de calculatoare, in mod non-profit, aceste activitati fiind considerate exclusiv probleme de natura civila.

- In acest sens, deoarece nu promovam sau toleram activitatile de natura sa incalce dreptul de autor, Klub-Music.Com colaboreaza cu titularii de drepturi pentru limitarea oricaror pierderi suferite, reale sau potentiale. In acord cu legislatia tarii gazda, ne obligam sa indepartam orice fisier identificat ca neautorizat de titularii de drepturi, sau organizatiile care-i reprezinta, in termen de 48h de la notificare.

Raporteaza
- Daca va gasiti in situatia descrisa, si considerati ca unul din fisierele transferate de utilizatorii nostri se face cu incalcarea drepturilor dvs. legale, va rugam sa ne trimiteti un mesaj la adresa de email de mai jos. Este obligatoriu sa includeti adresa fisierului pe site-ul nostru, asa cum apare in bara de adrese a browser-ului, precum si copii scanate ale documentelor din care sa reiasa ca sunteti titularul drepturilor aspura fisierelor in cauza.

- Notificarile anonime sau de la terte persoane nu sunt luate in considerare - Klub-Music.Com nu are caderea, abilitatea sau obligatia legala de a verifica daca operele sunt transferate cu consimtamantul titularului de drepturi, in lipsa unei reclamatii directe de la acesta, sau de la reprezentantii sai.

- Cererea dvs. va fi analizata in termen de 48h de administratia Klub-Music.Com, si daca va fi gasita intemeiata, fisierul va fi indepartat.

- Notificarile vor fi trimise pe adresa: contact4webmaster@gmail.com
Loading...
Catalog A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Google | Bing | Yahoo | Yandex
©www.Klub-Music.Com
eXTReMe Tracker